Colgate - World of Care
Juridisk information Kontakta oss
Hem Om oss Våra produkter Jobba hos oss For investors

Om oss
Colgate's medarbetare runtom i världen delar ett engagemang för våra tre kärnvärden inom företaget; "Caring", "Global teamwork" och "Continous improvement", dvs Omtanke, Globalt samarbete och Ständig förbättring.
Om oss
Vi är lyckligt lottade att ledas av ett tvärfunktionellt ledningsteam från olika regioner i världen. Colgate's kompetenta ledare arbetar kring våra tre kärnvärden "Caring", "Global teamwork" och "Continous improvement". Deras kompetens har spelat och fortsätter att spela en avgörande roll i att skapa Colgate's konkurrensfördelar.
Om oss
Vår styrelse består för närvarande av 8 medlemmar och har 4 stående kommitteer: "The Audit Committee", "The Committee on Directors", "The Finance Committee" och "The Personnel and Organization Committee" .
Om oss
Vi är engagerade att skydda miljön i varje del av världen där vi är verksamma. För att leva upp till detta åtagande har vi skapat levande förhållningsregler som går i linje med våra produkter, förpackningar, anläggningar och affärsbeslut.
Om oss
Vårt mål är att erbjuda attraktiva och effektiva produkter, som är säkra och lätta att använda. Dina åsikter är väldigt viktiga för oss för att kunna nå detta mål och därför är vi alltid intresserade att få din åsikt om våra produkter.
Om oss
Grundat 1806 i USA, har Colgate växt till ett globalt, ledande företag som säljer konsumentprodukter runtom i hela världen. Läs mer om hur Colgate kom till Sverige!
Code of Conduct
Colgates anseende som ett företag med hög etisk standard är en av våra största tillgångar. Läs mer om företagets framgångsrika historia.
Meddelande från bestyrelsesordförande Styrelsen
Miljö Konsumentkontakt Code of Conduct
Hem | Om oss | Våra produkter | Jobba hos oss | Investor Relations | Juridisk information | Cookiepolicy | Kontakta oss
© Colgate-Palmolive Company.
Colgate-Palmolive, marknadsledare inom munvård, kroppsvård och rengöring.
Colgate-Palmolive, marknadsledare inom munvård, kroppsvård, rengöring. Upptäck våra ledande märken inom varje område: karies, whitening-tandkräm, tandläkarbehandling, tandvård, Javex, vit tand, vita tänder, Klorin, bleka tänderna, tand, Ajax, tänder, tandborste, tandkräm, tandläkare, tandkräm, tandkrämstub, Palmolive, Softlan, dental, tandkräms märke