Colgate når ut till barn i hela världen
med effekten av ett friskt leende.

Colgate Reaches Children in Need Across The Globe With the Power of a Bright Smile

Över hela världen finns det barn som inte har tillgång till grundläggande tandvård. Dessutom saknar de kunskapen om hur de ska ta vara på sitt leende. Colgates globala program Bright Smiles, Bright Futures® når ut till barn i hela världen med gratis tandkontroll och information om mynhygien. Colgates arbete med att bygga friska, livslånga vanor ger barn ett större självförtroende och ett underlag för framgång – det är effekten av ett friskt leende.

Colgates globala räckvidd

Colgate Bright Smiles, Bright Futures™ är ett av världens mest omfattande och lyckade intitiativ inom mynhygien för barn. Genom långvariga samarbeten med myndigheter, skolor och lokalsamhällen har Colgate Bright Smiles, Bright Futures® nått mer än en halv miljard barn och familjer i över 80 länder i hela världen.

 

Colgate Reaches Children in Need Across The Globe With the Power of a Bright Smile

Prisbelönt läroplan

Själva grunden i Colgate Bright Smiles, Bright Futures™ är programmets prisbelönta läroplan. Colgates läroplan har utvecklats av globala experter på området och materialet ger bland annat vägledning i hur man tar hand om sina tänder och sitt tandkött.