Total FAQ Accordion

FAQS

 • Jag har precis köpt er nya Colgate Total. Varför har ni ändrat/bytt ut den?

  Colgate strävar ständigt efter att erbjuda de mest avancerade produkterna för att möta våra konsumenters efterfrågan.

  Den nya avancerade Colgate Total-formulan är resultatet av mer än ett decennium av utveckling, dussintals laboratorietester och kliniska studier, i syfte att kunna erbjuda bättre munhälsa. Colgate Totals nya proaktiva teknik bekämpar inte bara bakterier på tänderna, utan även på din tunga, dina kinder och ditt tandkött i 12 timmar*, så att hela din mun håller sig frisk.

  Nya Colgate Totals revolutionerande formulera ger fler fördelar än någonsin. Den ger ett utmärkt skydd mot plack, tandköttproblemer, fläckar, tandsten, överkänslighet och karies samtidigt som den erbjuder nya fördelar som att bekämpa bakterier för att skydda emaljen, direkt neutralisering av lukt vid dålig andedräkt samt nya, förbättrade smaker som gör din mun ren och fräsch.

 • Vilka fördelar får man av att använda nya Colgate Total?

  Nya Colgate Total ger fler fördelar än någonsin! Den ger ett utmärkt skydd mot plack, tandköttproblemer, fläckar, tandsten, överkänslighet och karies samtidigt som den erbjuder nya fördelar som att bekämpa bakterier för att skydda emaljen, direkt neutralisering av lukt vid dålig andedräkt samt ny, förbättrad smak som gör din mun ren och fräsch.

  I motsats till vanliga tandkrämer som bara skyddar tänderna, bekämpar Colgate Total även bakterier på din tunga, dina kinder och ditt tandkött i 12 timmar* och skyddar därmed hela din mun.

 • Hur fungerar nya Colgate Total?

  Nya Colgate Total gör hela munnen frisk på ett helt nytt sätt jämfört med tidigare Colgate Total. Tekniken i nya Colgate Total omfattar unika ingredienser som zink och arginin som tillsammans med fluor skapar en proaktiv barriär som inte bara bekämpar bakterier på dina tänder, utan även på din tunga, dina kinder och ditt tandkött, så att hela din mun håller sig frisk.

 • Hur fungerar formulan i nya Colgate Total?

  Nya Colgate Total kombinerar zink med arginin för att erbjuda munhälsa på ett helt nytt sätt jämfört med den tidigare formulan. I den nya Colgate Total-tekniken används dessa unika ingredienser tillsammans med fluor för att skapa en proaktiv barriär som inte bara bekämpar bakterier på dina tänder, utan även på din tunga, dina kinder och ditt tandkött.

 • Vad bidrar zink med?

  Zink bekämpar proaktivt bakterier i munnen och arginin förbättrar dess effekt så att hela din mun – tänder, tunga, kinder och tandkött – drar nytta av dess avancerade skydd.

 • Vad bidrar arginin med?

  Arginin förbättrar effekten av zink, som proaktivt bekämpar bakterier i munnen så att hela din mun – tänder, tunga, kinder och tandkött – drar nytta av dess avancerade skydd.

 • Hur står sig er nya formula jämfört med andra tandkrämer?

  Vi gör inga direkta jämförelser med andra specifika produkter. Vi delar dock gärna med oss av det faktum att Colgate Total, i motsats till vanliga tandkrämer som bara skyddar tänderna, även bekämpar bakterier på din tunga, dina kinder och ditt tandkött i 12 timmar och därmed skyddar hela din mun.

  Nya Colgate Total ger fler fördelar än någonsin. Den ger ett fantastiskt skydd mot plack och tandköttproblemer samt ger fler nya fördelar som att söka upp och bekämpa bakterier för att skydda emaljen och direkt neutralisera lukt vid dålig andedräkt. Den har även ny, förbättrad smak som ger dig en mun som känns ren och fräsch.

 • Är de nya ingredienserna i nya Colgate Total, zink och arginin, säkra för miljön?

  Ja, den nya Colgate Total som innehåller zink och arginin är säker för miljön. Zink är vanligt förekommande i jordskorpan och det är ett viktigt näringsämne i vår kost. I naturen omvandlas zink oftast till mineralform. Arginin är en naturligt förekommande aminosyra och är helt biologiskt nedbrytbar.

* efter fyra veckors kontinuerlig användning