Skydda ditt leende med Colgate Total Tandkräm

Colgate® Total: För hela munnen

Colgate total

Hål i tänderna

Plack

Tandkött

Emalj

Tandsten

Ilningar

Vitare tänder

Fräsch andedräkt

24 timmars aktivt skydd för hela munnen*

Det är lätt att skydda ditt skinande leende med Colgate Total tandkräm med dess överlägsna* 24-timmars bakteriella skydd för hela din mun. Vår Totaltandkräm ger dig fullständigt skydd i hela munnen

*Överlägsen reduktion av bakterier för tänder, tunga, kinder och tandkött jämfört med vanlig icke anti-bakteriell fluortandkräm vid användning 2x per dag i 4 veckor kontinuerligt.

Upptäck sortimentet av Colgate Total

 • Varför är det viktigt att hålla plack under kontroll?

  Det är viktigt att plcak under kontroll för att det är orsaken till mun relaterade problem. Det kan leda till hål i tänderna, tandköttsproblem, dålig andedräkt och till och med tandlossning om du inte tar hand om det. För att hålla det under kontroll är det vktigt att du sköter din munhygien, borstar dina tänder två gånger per dag med en effektiv tandkräm som skyddar mot bakterier, flossar och besöker din tandläkare för regelbundna kontroller.

 • Varför är Colgate Total annorlunda?

  Colgate Total erbjuder 8 fantastiska egenskaper för hela din mun för att ge upp till 24 timmars aktivt skydd*. De 8 egenskaperna har till och med bevisats i minst sex publicerade kliniska studier. De bevisade fördelarna inkluderar plackkontroll, minskning av tandköttsinflammation, minskning av tandsten, frisk andedräkt, emaljskydd, reducering av ilningar, vitare tänder och skydd mot hål. Resultaten av dessa kliniska studier visar hur Colgate Total erbjuder överlägsen plackkontroll när du borstar med den 2 gånger om dagen.

  *Kontinuerlig användning 2x per dag efter 6 månader.

 • Hur fungerar Colgate Total-formulan?

  Colgate Total formula, innehåller dual zink plus arginin, ger ett effektivt skydd mot bakterier. Det fungerar på dessa tre sätt: det penetrerar bakterieplacket, bryter ner det för enklare avlägsnande och hindrar det från att växa tillbaka. Resultatet är 24-timmars skydd av hela munnen*.

  *Kontinuerlig användning 2x per dag efter 6 månader.