Omedelbar* och långvarig** lindring av ilningar

Colgate Sensitive
Instant Relief

Utforska produkterna

Colgate total

Omedelbar* och långvarig** lindring av ilningar

Reparerar känsliga delar av tänderna**

Kliniskt bevisad

24 timmars aktivt skydd för hela munnen*

Om du letar efter en tandkräm för känsliga tänder, prova Colgate Sensitive Instant Relief-serien. Vårt sortiment av tandkräm för känsliga tänderna har skapats med Pro-Arginin-teknologi som täpper till exponerade dentinkanaler, som annars leder till känslighet och ilningar. Genom att göra detta, blockerar tandkrämen ilningar direkt*, vilket ger dig den lindring du är ute efter.

Tandkrämerna reparerar känsliga delar av dina tänder, samtidigt som de bygger upp ett långvarigt skyddande lager för att förhindra att ilningar kommer tillbaka**. Nu kan du vara fri att njuta av din favoritmat och dina favoritdrycker utan att oroa dig för ilningar.

*För omedelbar lindring kan du applicera direkt på den ilande tanden med fingertoppen och varsamt massera i 1 minut, eller upp till två gånger om dagen en gång i veckan eller mindre för barn mellan 6 och 12 år.

**Reparerar känsliga områden på tänderna vid fortsatt användning två gånger om dagen. För långvarig lindring kan du applicera på en mjuk tandborste och borsta alla känsliga områden på tänderna.

Upptäck sortimentet av Colgate Sensitive

Inscrivez-vous et souriez

Fräscha upp din inkorg med exklusiva erbjudanden, munvårdstips och andra rekommendationer värda att le åt.

Registrera dig nu

 • Varför har vi arginin i tandkräm för ilningar?

  Arginin är en ingrediens i vår tandkräm för känsliga tänder som bildar ett skyddande lager över exponerat dentin, vilket hjälper till att lindra ilningar. Det skyddande lagret fungerar genom att blockera yttre stimuli som varm, kall eller söt mat och dryck från att nå dentinkanalerna - för att hjälpa dig undvika ilningar. 

 • Hur ofta ska jag använda Colgate Sensitive Instant Relief tandkräm?

  Vi rekommenderar att du använder vår tandkräm för känsliga tänder två gånger om dagen och för långvarig lindring bör du följa din tandläkares råd.

 • Vad ska jag undvika när jag använder Colgate Sensitive Instant Relief?

  När du använder vår tandkräm för känsliga tänder är det en bra idé att försöka undvika saker som kan påverka hur tandkrämen fungerar och som kan öka känsligheten. Detta inkluderar sura livsmedel och drycker som apelsin- och citronjuice samt konserverade livsmedel. Du bör också använda en mjuk tandborste och undvika sådana med hårda borststrån eftersom de kan slita på din emalj.

  Glöm inte att konsultera din tandläkare för en personlig plan för att borsta och ta hand om dina tänder.