Sprider optimism varje dag

Vårt uppdrag

Optimismens kraft från Colgate®

Vi anser att alla förtjänar en framtid att le åt

Genom att kämpa för optimism strävar vi efter att skapa en friskare planet och friskare leenden för alla.

Optimismens kraft

Det är inte alltid enkelt att bli optimist, men när du väl gör det valet kan det ge dig kraften att förändra ditt liv. Vi delar historier från riktiga människor som har funnit modet att le och fortsätta att göra det som krävs för att bidra till en bättre värld. Vi hoppas att de inspirerar dig att göra samma sak!

Vi hjälper alla att bemästra god munhälsa

Alla har rätt till ett strålande, problemfritt leende. Därför är vi engagerade i att höja munvårdsstandarderna världen över. Oavsett om du som barn vill skapa nya hälsosamma vanor, eller lära dig något nytt från experterna, hjälper vi dig att ge din munhälsa en boost.

Gör munvård mer tillgänglig

Vi har banat väg för djärva inititativ världen över, som ger människor tillgång till munvårdsinformation och resurser för att göra sina friska leenden till en prioritet.

Ta reda på vad vi gör

En bättre framtid för vår planet

Vi strävar ständigt efter att skapa nya och hållbara sätt att utforma våra produkter och förpackningar, som att använda mindre plast, mindre vatten och så lite avfall som möjligt. En frisk planet är trots allt något vi alla kan glädjas av.

Läs mer

Känn till innehållet i dina produkter

Vi är helt öppna om innehållet i våra produkter, vilket gör att du enkelt kan granska våra veganska formuleringar och fantastiska ingredienser, samt se vad våra hållbara förpackningar består av.

Läs mer

Dental experts

MÖT VÅRA EXPERTER

Det krävs ett team för att få dig att fortsätta le

Från åtgärderna vi vidtar till produkterna vi tillverkar, ser vårt expertteam av "leendemakare" alltid till att ge dig det allra bästa.

 

Lär känna vårt team