Kämpar öppet för en friskare planet

HÅLLBARHET

Miljövänliga tandvårdsprodukter
från Colgate®

 

Det krävs innovativa åtgärder för att skydda dig och vår planet

Vi är nu mer medvetna än någonsin om vår planets bräcklighet och behovet av att leva ett hälsosammare liv. Vårt engagemang i miljöansvar och människors välmående främjar vår innovation inom hållbara förpackningar, produktleveranser och användningen av säkra ingredienser. Vi går dessutom steget längre och förespråkar en global minskning av vattenanvändning och plastavfall.

recyclable toothpaste tube

Den första återvinningsbara tandkrämstuben i sitt slag

 

Läs mer

Total öppenhet

Vi är helt öppna om innehållet i varje Colgate-produkt. Detta gör att du enkelt kan granska våra formuleringar och ingredienser, samt hur de levereras till dig. Ju mer du vet, desto tryggare kommer det att kännas att introducera Colgate till din familj.

Veganska

Veganska

De flesta av våra produkter är veganska och innehåller inte några animaliska ingredienser, biprodukter eller bearbetningsmedel.

Glutenfria

Glutenfria

Våra produkter är fria från gluten som kan hittas i vete, råg och korn.

 

 

Sockerfria

Sockerfria

Vi tillsätter inget socker i våra produkter. Vi använder sockerersättningsmedel eller konstgjorda och naturliga sötningsmedel för att ge bättre smak.

Ansvarsfull tillverkning

Ansvarsfull tillverkning

Vi skyddar både vår personal och vår planet. Våra tillverkningsanläggningar förser säkra arbetsplatser till våra team världen över. Och vi gör stora framsteg vad gäller energi- och vatteneffektivitet i vår strävan mot att bli ett nollavfallsföretag.

Läs mer

Every ingredient we use is safe for you and your family

VÅRA INGREDIENSER

Alla våra ingredienser är säkra
att använda för dig och din familj

 

Läs mer